top of page
  • agnessabrandt

Mijn avontuur tot nu toe

Nu ik eindelijk mijn website heb kan ik jullie vertellen hoe dit avontuur begon en wat ik tot nu toe heb gedaan.


Op school hing een poster over School At Sea (SAS) die me opviel elke x wanneer ik er langs liep zag ik hem weer. Later begonnen mijn ouders er ook over, het leek me super leuk en ging me er verder in verdiepen. Begin mei ben ik naar de informatie dag gegaan en werd nog enthousiaster. Ik heb inmiddels al 3 dagen fondswerftraining gehad, hier heb ik geleerd hoe ik met teleurstellingen en overwinningen om moet gaan.

Het is allemaal een heel groot proces waarin ik veel leer, in de trainingen en tijdens het bouwen van mijn eigen website heb ik al super veel geleerd.

Om zelf ook nog wat geld te verdienen heb ik veel kleding op Vinted gezet en ben ik bezig spullen via marktplaats te verkopen. Als je nog spullen/kledingstukken die de moeite van het verkopen waard zijn hebt, stuur me dan een berichtje!
72 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Hallo allemaal, de afgelopen tijd heb ik het heel druk met school gehad, maar ik heb zeker niet stil gezeten… Ik heb namelijk al meerdere sponsoren binnen gehaald, veel dingen verkocht en nog veel mee

Website maken

bottom of page