top of page
  • agnessabrandt

Hallo allemaal,


de afgelopen tijd heb ik het heel druk met school gehad, maar ik heb zeker niet stil gezeten…

Ik heb namelijk al meerdere sponsoren binnen gehaald, veel dingen verkocht en nog veel meer. Hierdoor zit ik al op meer dan 8,000 euro van de 25.000 euro. Dit betekend dat ik op schema loop, maar natuurlijk ook dat ik nog lang niet klaar ben.

Nu dat het weer iets rustiger is op school ga ik weer vlink aan de bak en neem jullie natuurlijk met mij mee!!!


Groetjes Agnès


96 weergaven0 opmerkingen
  • agnessabrandt

Nu ik eindelijk mijn website heb kan ik jullie vertellen hoe dit avontuur begon en wat ik tot nu toe heb gedaan.


Op school hing een poster over School At Sea (SAS) die me opviel elke x wanneer ik er langs liep zag ik hem weer. Later begonnen mijn ouders er ook over, het leek me super leuk en ging me er verder in verdiepen. Begin mei ben ik naar de informatie dag gegaan en werd nog enthousiaster. Ik heb inmiddels al 3 dagen fondswerftraining gehad, hier heb ik geleerd hoe ik met teleurstellingen en overwinningen om moet gaan.

Het is allemaal een heel groot proces waarin ik veel leer, in de trainingen en tijdens het bouwen van mijn eigen website heb ik al super veel geleerd.

Om zelf ook nog wat geld te verdienen heb ik veel kleding op Vinted gezet en ben ik bezig spullen via marktplaats te verkopen. Als je nog spullen/kledingstukken die de moeite van het verkopen waard zijn hebt, stuur me dan een berichtje!
72 weergaven0 opmerkingen
  • agnessabrandt

Deze week ben ik begonnen met mijn website maken!Dit heb ik gedaan via de site Wix, aan het begin wist ik niet hoe ik moest beginnen dus heb ik Pieter van Linschoten gebeld voor advies.

Hij heeft me geholpen bij het vinden van deze site en ik heb wat vragen aan hem kunnen stellen, super fijn!!!

(Als jullie tips hebben laat het weten!)69 weergaven0 opmerkingen
bottom of page